top of page

Ateliers

Creëer een unieke en persoonlijke leefomgeving die perfect aansluit bij uw stijl en behoeften. Bij Master begrijpen we dat elk interieur uniek is. Onze ateliers bieden u de mogelijkheid om de volledige controle te hebben over het ontwerp en de materialen die worden gebruikt. Of u nu op zoek bent naar op maat gemaakte kasten, een herstoffering van een sofa, raamdecoratie op maat onze getalenteerde vakmensen staan klaar om uw visie werkelijkheid te maken.

gordijnen op maat

Gordijn atelier

Raamdecoratie volledig op maat uit onze eigen ateliers.

hout lakken

Lakkerij

Onze service omvat zowel het lakken van meubels als het verven van leder.

stofferen

Stoffeerderij

Geef uw erfstukken een nieuw jasje door ze vakkundig te herstofferen.

meubelen op maat

Meubelmakerij

Van schrijnwerk tot maatwerkmeubilair. We maken ook op maat gemaakte stukken voor klanten.

Partner voor interieurinrichting, ook op maat uit eigen atelier

Omdat iedere smaak uniek is, staat persoonlijke service eveneens centraal bij onze interieurinrichting. Daarbij zorgen we voor een uitgebreide dienstverlening, die volledig in eigen handen is. Zo hebben we een team van interieurarchitecten, een eigen meubelmakerij en schrijnwerkerij, waardoor we alles ook op maat kunnen aanbieden.

Van een zitbank en wandmeubel voor de haard tot een dressing in een kleine ruimte of een complete keuken: alles kan naar jouw wensen worden aangepast.

Hetzelfde is ook het geval, als het om de keuze van de stoffen gaat. Ons atelier voor raamdecoratie en de stoffeerderij werken graag mee aan het realiseren van jouw perfecte interieur. Zo kan je een stof kiezen met onze interieurarchitect, om vervolgens een gekozen designstuk te laten herstofferen. Of je kan een uniek erfstuk nieuw leven inblazen, om zo een speciale plek in je interieur te geven.

Ontdek onze realisaties

Met oog voor detail en vakmanschap zorgen we ervoor dat elk stuk dat onze ateliers verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid. We werken nauw samen met u om uw specifieke wensen en eisen te begrijpen en bieden deskundig advies om de beste materialen, afwerkingen en ontwerpen te selecteren die passen bij uw stijl en budget.

high end interieur
Een interieur (met bioscoop) uit de films
bottom of page