top of page
leder kuisen

Lakkerij

In de ateliers worden designstukken met het grootst mogelijke respect voor het origineel gerenoveerd of volledig nieuw vervaardigd. Neem nu kunststof stoelen uit de jaren zeventig als voorbeeld. Deze stoelen worden opnieuw gelakt en zullen vrijwel als nieuw terugkeren naar de klant. Het vakmanschap omvat niet alleen houtbewerking, maar omvat ook een eigen spuiterij, leerbewerking en de vervaardiging van meubels uit Corian, een niet-poreus plaatmateriaal.

De mogelijkheden

hout bewerken en onderhouden

01

bescherming

Lakken van hout is niet alleen een kwestie van bescherming, maar ook van het verbeteren van de esthetiek van elk meubelstuk. Onze ambachtslieden zorgen voor een zorgvuldige voorbereiding van het hout, het aanbrengen van de juiste laklagen en een nauwkeurige afwerking om de natuurlijke schoonheid van het hout te benadrukken.

02

een ander kleurtje

Of het nu gaat om restauratie van een geliefd erfstuk of het geven van een nieuwe uitstraling aan moderne stoelen, we combineren vakmanschap en precisie om jouw stukken nieuw leven in te blazen. Zo kan je een nieuwe kleur geven aan jouw meubelstukken. Dit geeft jouw interieur een nieuwe look zonder de grote kost van nieuwe meubelstukken.  

stoel lakken
leder bewerken

03

leder bewerken

Bij Master begrijpen we de unieke elegantie van lederen meubels en het belang van de juiste verzorging. Onze experts zetten zich in om leer in zijn oorspronkelijke glans te herstellen en het te beschermen voor de toekomst. Eerst begint het proces met een zorgvuldige reiniging om vuil en vlekken te verwijderen. Vervolgens wordt het leer met vakmanschap bewerkt en behandeld met hoogwaardige producten die het soepel en mooi houden. Ten slotte voegen we een beschermende laag toe die het leer beschermt tegen dagelijkse slijtage en invloeden van buitenaf, terwijl de natuurlijke textuur en glans behouden blijven. Zo zorgen we ervoor dat uw lederen meubels niet alleen mooi blijven, maar ook een investering zijn die de tand des tijds doorstaat. 

bottom of page