top of page

Meubelmakerij &
Schrijnwerkerij

Bij ons vindt u een uitgebreide selectie van maatwerk, schrijnwerk en onze eigen meubellijn. Bovendien bieden we op maat gemaakt meubilair dat perfect aansluit op uw wensen en behoeften. Ontdek hoogwaardig vakmanschap en unieke ontwerpen voor een gepersonaliseerde touch in uw interieur.

schrijnwerk
inbouw dressing
tafel op maat
maatwerk
ovalen tafel in hout

01

Maatwerk meubilair

In onze showrooms vind je duizenden producten van honderden designmerken uit alle hoeken van de wereld.  Het gebrek van een amorfe tafel, voor een tiental personen, sprong in het oog. Toen Filip Versmissen - Art director van Master dit hoorde, greep hij naar zijn tekenprogramma. De NAC tafel wordt volledig in onze Master Ateliers geproduceerd, waar vakmanschap en kwaliteit centraal staan. 

02

Service centraal

Voor Master staat de service voor de klant centraal. Dat gaat veel verder dan enkel de verkoop van meubilair. Dankzij de Master Ateliers zijn klanten ook nadien zeker dat hun aankopen de beste zorgen krijgen. Bovendien biedt het de mogelijkheid om volledig op maat te werken. Een kast of een home office, perfect aangepast aan jouw interieur, hoeft dus niet met een enorme extra kost te komen.

maatwerk thuis bureau
kastenwand met openhaard

03

groot onderhoud

Heb je (ver)bouwplannen? Ook dan bieden onze interieurarchitecten & ateliers je ongetwijfeld een grote meerwaarde. We denken vanaf de plannen mee over jouw verlichting, kleurenpalet en afwerkingen. En dus ook ingebouwde kasten, open haarden en zelfs keukens op maat. Op deze foto zie je een kastenwand op maat gemaakt met een kasten systeem van Porro aangevuld met schrijnwerk uit onze eigen ateliers.  

bottom of page