top of page

Interieurinrichting & renovatie

Zoekt u een partner voor renovaties en interieurinrichting?

Met onze eigen ateliers en samenwerkingen met partners kunnen wij een breed scala aan diensten aanbieden om aan al uw renovatiebehoeften te voldoen, van het plaatsen van gyproc wanden en verlichting tot het leveren van meubilair en gordijnen.

interieur woning

Een interieur (met bioscoop)

uit de films

Een design op maat, voor particulieren én bedrijven

Bij Master begrijpen we dat renovatie en interieurinrichting maatwerk vereisen. Daarom beschikken we over eigen ateliers waar onze vakmensen hoogwaardige materialen en meubels op maat kunnen maken. Van kasten tot unieke interieurdetails, wij zorgen voor een perfecte afwerking die past bij uw stijl en wensen.

Ons ervaren team van professionals staat klaar om uw renovatieproject van begin tot eind te begeleiden. Of het nu gaat om een complete woningrenovatie, een keuken- of badkamerupgrade, of het herinrichten van uw interieur, wij hebben de kennis en resources om aan al uw behoeften te voldoen.

Voor de woninginrichting kan u terecht in één van onze drie verkooppunten. Alledrie de showrooms hebben hun eigen brand en karakter en een breed aanbod aan designmeubilair gaande van een jong budget tot high-end. 

meubels maken
Hoe gaan we te werk

01

KENNISMAKING

02

ONTWERPFASE

03

LEVERING, OPVOLGING,
PLAATSING

04

FINISHING TOUCH

Onze partners

We werken samen met zorgvuldig geselecteerde partners om ervoor te zorgen dat elk aspect van uw renovatieproject aan de hoogste normen voldoet. Onze samenwerkingen omvatten experts op het gebied van gyproc wanden, elektriciteit, loodgieterij, schilderwerk, verlichting en meer. Hierdoor kunnen we een naadloze coördinatie en uitvoering garanderen, zodat uw renovatieproces efficiënt en probleemloos verloopt. Door het werken met 1 coördinator voor jouw project wordt de kost van een interieurarchitect en werfleider uitgespaard.

thumbnail_image002.png

Design & maatwerk in beton

texture-painting-square-final-01.jpg

Functionele & decoratieve pleisters en schildertechnieken

BoaInterior.png

Totaal projecten

maatwerk

Logo Excellence france.jpg

Nederlands - Franse Service & onderhoud voor jouw huis in Frankrijk

Ontdek onze showrooms

master meubel showroom

Master Meubel

Een showroom van 7000m2 met een collectie meubilair van meer dan 300 design merken. 

vitra eames

Vitra Partner Store Antwerp

Een showroom in het hartje van Antwerpen met een uitgebreide collectie van het merk Vitra.

espoo hay design

Espoo 

Jong en Nordic design meubilair en accessoires.

bottom of page