top of page

Events in een iconisch decor

Master Meubel is gevestigd in een iconisch gebouw uit de brutalistische Turnhoutse School. De Vitra Partner Store Antwerp vond dan weer een onderkomen in de voormalige winkel van Antwerps topontwerper Walter Van Beirendonck. Twee unieke locaties die bovendien ingericht zijn met prachtig designmeubilair.

 

Onze showrooms zijn dan ook de perfecte locatie voor het organiseren van een event. Onze rondleidingen en outdoorweekends zijn ondertussen vaste afspraken voor onze klanten. Met een drankje ontdek je ons aanbod en showroom.

Maar je kan hier ook demonstraties en workshops volgen, tentoonstellingen over Vitra of Bauhaus bezoeken of aanwezig zijn bij een concert. Daarnaast mochten we al beroemde gasten zoals Piero Lissoni, Enrico Acerbis en Philipp Thonet verwelkomen voor een lezing of panelgesprek.

master galerij

Interactieve belevingen en meesterlijke ontdekkingen

Ons gebouw komt tot leven met boeiende teambuildingsevenementen, inclusief inspirerende rondleidingen, interactieve workshops en fascinerende kijkjes achter de schermen. Onze exclusieve "Master Game" is speciaal ontworpen om spelenderwijs te leren over de meubelmeesters en de architecturale pracht van De Turnhoutse School.

Master designers bij Master Meubel

We hebben het genoegen gehad om gerenommeerde gasten zoals Piero Lissoni, Enrico Acerbis en Philipp Thonet te verwelkomen. Ze hebben hun waardevolle inzichten gedeeld tijdens inspirerende lezingen en boeiende panelgesprekken, wat onze evenementen verrijkte met een ongeëvenaarde expertise op het gebied van design en architectuur.

43A2821-18-667x1000.png
event bossy magazine

Vitra Partner Store Antwerp events

De Vitra Partner Store Antwerpen ligt in het bruisende hart van de stad, dicht bij het provinciale ModeMuseum, MoMu. Met deze ideale ligging hebben we al diverse evenementen georganiseerd, zoals housewarming parties, boeklanceringen en inspirerende Bossy magazine events, waarbij 150 ambitieuze vrouwen samenkomen.

bottom of page