top of page
gordijnatelier

Gordijn atelier

De Master Ateliers ontfermen zich over jouw volledige interieur. Ook voor de raamdecoratie hebben we alle expertise in huis. Laat je daarom begeleiden in je zoektocht naar de perfecte gordijnen en lamellen, van het plan tot de uitvoering.

Van het nut van raamdecoratie moeten we je natuurlijk niet meer overtuigen. Gordijnen en lamellen zijn niet alleen functioneel doordat ze je helpen de lichtinval en inkijk aan te passen. Ze zorgen ook voor extra aankleding en sfeer in elke ruimte. Een essentieel onderdeel van je interieur, met andere woorden. En dat is in goede handen bij Master Meubel.

Onze werkwijze

gordijnen op maat

01

we denken mee nog voor je raamdecoratie hangt

Raamdecoratie neemt uiteraard plaats in. Het is een klassieker om te vergeten die te voorzien tijdens het plannen. En krijg je je raam nog wel open wanneer dat pak lamellen bovenaan bungelt? Onze interieurarchitecten overlopen je plannen en geven je tips en tricks. Inbouwgordijnrails bijvoorbeeld zijn een handige maar nog weinig bekende manier om ruimteproblemen te voorkomen.

02

de juiste raamdecoratie voor elk interieur en elke kamer

Elk interieur en elke kamer verschilt. Raamdecoratie in de badkamer moet vochtbestendig zijn. In de slaapkamer zijn stoffen gordijnen een goede optie. Die zijn immers verduisterend, dempen geluiden en houden warmte vast. Maar passen ze wel binnen jouw interieur? Of ga je beter voor de populaire vouwgordijnen of voor rustgevende Japanse paneelgordijnen? Onze interieurarchitecten helpen je het antwoord in ons ruim assortiment te vinden.

raamdecoratie blindes
moderne gordijnen

03

raamdecoratie volledig op jouw maat

Master Meubel maakt jouw raamdecoratie op maat. Na het opnemen van de afmetingen bij jou thuis of op kantoor werken we een voorstel uit. Daarbij houden we rekening met jouw voorkeuren en budget. Je hebt keuze uit een groot aanbod stoffen in verschillende prijsklasses. Bekende merken in ons assortiment zijn onder meer Kvadrat, Sahco Hesslein, Kinnasand, Zimmer & Rohde en Sahco. Na jouw goedkeuring wordt alles door vakmensen met de hand gemaakt in ons Master Atelier. Tenslotte zorgen we ook voor de levering en plaatsing van jouw gloednieuwe raamdecoratie.

bottom of page